Interessen for vores (Motorsportsfoto.dk) billeder, er enorm stor, det er vi naturligvis helt vilde med.
-Vi synes jo også selv at vi laver de fedeste, vildest skarpe billeder, der alle kan tåle at blive set i fuld størrelse, uanset om det er billeder af biler eller mc’er ifm. baneløb eller rally.

Interessen for vores billeder betyder også at vi ofte modtager henvendelser fra jer, -med ønsket om at kunne forudbetale/bestille billeder, og dermed sikre jer vores billeder.
Desværre er vores tid begrænset, den tid vi bruger på at tage billeder til Motorsportsfoto.dk – Artikon.dk, har vi derfor også været nødt til at begrænse, til nogle få timer hver løbsweekend.

Vi kan derfor ikke indgå aftale om forudbetalte/bestilte billeder, -med mindre aftalen tager udgangspunkt i at:
Vi ikke tager stemningsbilleder, ikke tager billeder i telt, depot eller på serviceplads, ikke tager billeder af præmieoverrækkelse, og kun sjældent tager billeder i pit.

At der er tale om baneløb eller rally/rallysprint, der finder sted i Jylland eller på Fyn.

Med andre ord, kan vi ikke love at tage billeder af dig, udover billeder taget under kørsel på selve banen, eller rallyprøven.
Og for ikke at love dig noget vi muligvis ikke vil kunne holde, -kan der være tale om at alle billeder er taget under afviklingen af et enkelt heat den pågældende løbsweekend, -2 rallyprøver.

Betingelserne vi som fotografer er underlagt, betyder også at det er umuligt for os at bevæge os så meget rundt, -især på banerne under heat.
At det er muligt for os at få mere end 6-7 billeder af samme bil eller mc, med mindre vi skal lave flere billeder fra samme sving ect. ect., altså identiske, og ikke forskellige billeder.
-hvis vi skal tage mere end 6-7 billeder af dig.
 
Vi har derfor sammensat i alt 8 forskellige billedpakker, med op til 7 billeder, -som dækker de flestes behov for billeder, og giver os som fotografer mulighed for at lave, forskellige billeder.
Billedpakker fremgår af, og skal vælges ifm. udfyldelse af, vores bestillingsformular.

Mener du, at du trods vores forbehold stadig kan få netop de billeder fra os, du ønsker dig.
Kan du benytte nedenstående bestillingsformular, eller kontakte os via vores kontaktformular.

Du forudbestiller billeder, via formularen du finder her